Själarnas öde : nya fallstudier om livet mellan liven / Michael Newton ; [översättning: Kerstin Kennedy]

By: Newton, MichaelMaterial type: TextTextLanguage: Swedish Series: Kropp, själ & livsenergiPublisher: Västerås ICA 2010Description: 269 sISBN: 9153433998; 978-91-534-3399-6Uniform titles: Destiny of souls Subject(s): Spiritism | Psykologi | ParapsykologiSummary: Författaren har i sitt arbete som hypnosterapeut fått insikt i tillvaron på andra sidan och har på så sätt skapat en modell över andevärldens struktur. Ämnen som död, sorg, tröst, jordiska andeväsen och andlig energiåterhämtning tas upp och varvas med belysande fallstudier.
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
    Average rating: 4.0 (1 votes)
Item type Current location Collection Call number Status Notes Date due Barcode Item holds
Böcker Böcker Hylte folkbibliotek
Bibliotek
Vuxen Dop (Browse shelf) Available 50358267502 80041811241
Total holds: 0

Författaren har i sitt arbete som hypnosterapeut fått insikt i tillvaron på andra sidan och har på så sätt skapat en modell över andevärldens struktur. Ämnen som död, sorg, tröst, jordiska andeväsen och andlig energiåterhämtning tas upp och varvas med belysande fallstudier.

Patron comment on 2013-09-16

Själarnas öde är uppföljare till boken Själarnas resa som visar på livet i andevärlden mellan våra mänskliga inkarnationer. Jag rekommenderar att man först läser Själarnas resa som är grundläggande och bygger på många års forskning och hypnosterapi. Själarnas öde är mer specialiserad och bygger på ett färre antal fallstudier som visar på olika fenomen i andevärlden som till exempel andlig energiåterhämtning efter tuffa liv på jorden, utbildning, andliga livsböcker över varje själ, själslig utvärdering och ödesringen där man beslutar sig för en ny inkarnation. Michael Newtons böcker är bland de mest intressanta jag läst om andlighet och rekommenderas varmt till alla med andligt intresse./Monica Michael Newton har en hemsida http://www.spiritualregression.org/

to post a comment.

Powered by Koha