Syndetics omslagsbild
Bild från Syndetics

Smart av mat : fakta om maten och hjärnan / Per Ove Lind

Av: Materialtyp: TextTextUtgivningsinformation: Stockholm Prisma 2008Beskrivning: 152 sISBN:
  • 9789151849706
  • 91-518-4970-4
Ämnen: Sammanfattning: Enligt senare års forskning kan vissa näringsämnen förbättra den kognitiva prestationsförmågan. Här redogör författaren för den kognitiva effekten av kolhydrater, omega 3-fetter, äggviteämnen, koffein, alkohol, antioxidanter samt betydelsen av viss sorts mat som fisk, skaldjur och medelhavskost.
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)

Enligt senare års forskning kan vissa näringsämnen förbättra den kognitiva prestationsförmågan. Här redogör författaren för den kognitiva effekten av kolhydrater, omega 3-fetter, äggviteämnen, koffein, alkohol, antioxidanter samt betydelsen av viss sorts mat som fisk, skaldjur och medelhavskost.

08212431

08212432

08212357

08212358

08108321

08108322

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha