Syndetics omslagsbild
Bild från Syndetics

Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat / Henrik Ennart & Mats-Eric Nilsson ; [fackgranskning: Per Nilsson ...]

Av: Medverkande(n): Materialtyp: TextTextUtgivningsinformation: Stockholm Ordfront 2010Beskrivning: 275 sISBN:
  • 9789170374937
  • 91-7037-493-7
Ämnen: Sammanfattning: Om den storskaligt framställda maten. Samtidigt som lokalt lagad mat har svårt att hävda sig mot den industriella livsmedelsproduktionen p.g.a. myndighetskraven, är det just i industrin som farliga bakterier och virus har bäst förutsättningar att alstras och spridas. Författarna är journalister på Svenska Dagbladet.
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)

Om den storskaligt framställda maten. Samtidigt som lokalt lagad mat har svårt att hävda sig mot den industriella livsmedelsproduktionen p.g.a. myndighetskraven, är det just i industrin som farliga bakterier och virus har bäst förutsättningar att alstras och spridas. Författarna är journalister på Svenska Dagbladet.

10113339

10113340

10117187

10117188

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha