Syndetics omslagsbild
Bild från Syndetics

Mathistorisk uppslagsbok / Jan-Öjvind Swahn

Av: Materialtyp: TextTextUtgivningsinformation: Bromma Ordalaget 2003Utgåva: 2., rev. och utök. upplBeskrivning: 314 s. illISBN:
  • 918908649X
Ämnen: Sammanfattning: Boken innehåller över 1200 uppslagsord från A till Ö inom området mat och dryck samt ett tjugotal klassiska recept. Här ges svar på frågor som: Varför äter vi ärtsoppa med fläsk på torsdagar? Hur länge har vi använt gaffel? Vem uppfann konservburken?
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Böcker Böcker Örnaskolans bibliotek Bibliotek Vuxen Qca(x) (Liknande titlar(Öppnas nedan)) Tillgänglig 89015155388
Antal reservationer: 0

Boken innehåller över 1200 uppslagsord från A till Ö inom området mat och dryck samt ett tjugotal klassiska recept. Här ges svar på frågor som: Varför äter vi ärtsoppa med fläsk på torsdagar? Hur länge har vi använt gaffel? Vem uppfann konservburken?

03122140

03122141

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha