Socker och fett på gott och ont / Charlotte Erlandson-Albertsson
Materialtyp: TextUtgivningsinformation: Västerås ICA 2004Beskrivning: 202 sISBN:- 9153424956
Exemplartyp | Aktuellt bibliotek | Avdelning | Hyllsignatur | Status | Kommentarer | Förfallodatum | Streckkod | Exemplarreservationer | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Böcker | Torups bibliotek Bibliotek | Vuxen | Vc (Liknande titlar(Öppnas nedan)) | Tillgänglig | 46199470044 | 89016195238 |
Antal reservationer: 0
Författaren, professor i cell- och molekylärbiologi, skriver om aptit i allmänhet och smaken för, och suget efter, fett och socker i synnerhet samt om hur detta påverkar människan. Om biologins oförmåga att anpassa sig till vår kulturs överflöd och om vägar till ett balanserat ätande.
04118131
Det finns inga kommentarer om exemplaret.
Logga in på ditt konto för att skicka en kommentar.