Syndetics omslagsbild
Bild från Syndetics

Det glömda köket : en bok om att torka, grava, rimma, röka, stoppa korv, marinera, syra, luta, smaksätta olja, vinäger och alkohol & baka knäckebröd och skorpor / Jens Linder ; foto: Nisse Peterson

Av: Medverkande(n): Materialtyp: TextTextUtgivningsinformation: Stockholm Bonnier 2005Beskrivning: 183 s. illISBN:
  • 9100104000
Ämnen: Sammanfattning: Författaren, kock och matskribent, skriver om gamla metoder för förädling av matvaror som torkning, gravning, rimning, rökning, marinering, syrning och lutning. Även om att smaksätta brännvin, olja och vinäger, baka knäckebröd och skorpor samt stoppa korv.
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)

Författaren, kock och matskribent, skriver om gamla metoder för förädling av matvaror som torkning, gravning, rimning, rökning, marinering, syrning och lutning. Även om att smaksätta brännvin, olja och vinäger, baka knäckebröd och skorpor samt stoppa korv.

05121247

05121248

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha