Nyskördat : recept och metoder för att ta vara på frukt, bär, svamp och grönsaker / [redaktörer: Ulla Karlström och Cecilia Lundin ; författare, konserveringsmetoder: Anna Sjögren ; fotograf: Lina Eriksson]
Materialtyp: TextUtgivningsinformation: Stockholm : Norstedt : Allt om mat, 2014 Beskrivning: 231 s. : ill. ; 24 cmISBN:- 9789113056944
- 641.34 23/swe
- Qca
Exemplartyp | Aktuellt bibliotek | Avdelning | Hyllsignatur | Status | Förfallodatum | Streckkod | Exemplarreservationer | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Böcker | Unnaryds bibliotek Bibliotek | Vuxen | Qca (Liknande titlar(Öppnas nedan)) | Tillgänglig | 52475080324 |
Antal reservationer: 0
Liknande Unnaryds bibliotek titlar, Placering: Bibliotek, Avdelning: Vuxen Stäng hyllsökare (Dölj hyllsökare)
Det finns inga kommentarer om exemplaret.
Logga in på ditt konto för att skicka en kommentar.