Glutenfritt - gott och enkelt / Margareta Elding-Pontén.
Materialtyp: TextSpråk: Svenska Utgivningsuppgift: Stockholm : Jure, [2021]Tillverkare: 2021Utgåva: 2 upplaganBeskrivning: 192 sidor illustrationerInnehållstyp:- text, still image
- unmediated
- volume
- 9789172238329
- Qcae
- Qcabb
Exemplartyp | Aktuellt bibliotek | Avdelning | Hyllsignatur | Status | Förfallodatum | Streckkod | Exemplarreservationer | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Böcker | Hylte folkbibliotek Bibliotek | Vuxen | Qcae (Liknande titlar(Öppnas nedan)) | Tillgänglig | 80067417231 |
Antal reservationer: 0
Boken är fullmatad med recept på många olika sorters matbröd – från hönökakor och korvbröd till knäckebröd, kavring och surdegsbröd. Här finns också recept på kakor, bullar, kex, pajer, pizzor, våfflor och frukostflingor. Boken kompletteras med många värdefulla tips om bakning och förklarande information om en mängd olika ingredienser. Recepten i boken kan med lätthet följas även av personer, som i vanliga fall bakar med gluten. Kanske vill man överraska sin gäst med hembakat glutenfritt?
Det finns inga kommentarer om exemplaret.
Logga in på ditt konto för att skicka en kommentar.