Syndetics omslagsbild
Bild från Syndetics

Grilla / text & recept: Tareq Taylor ; fotograf: Simon Bajada.

Av: Medverkande(n): Materialtyp: TextTextSpråk: Svenska Utgivningsuppgift: Stockholm : Bonnier fakta, 2023Beskrivning: 246 sidor illustrationer 27 cmInnehållstyp:
  • text, still image
Medietyp:
  • unmediated
Bärartyp:
  • volume
ISBN:
  • 9789178874286
Ämnen: Genre/form:DDK-klassifikation:
  • 641.5784 23/swe
Annan klassifikation:
  • Qcaat
Sammanfattning: Tareq Taylor är tillbaka med en omfångsrik grillbibel där han grillar allt till sommarens middagar: nöt-, fläsk- och lammkött, kyckling och anka, fisk och skaldjur och såklart en massa grönsaker. Till och med efterrätten lägger han på grillen. Recepten spänner från det enklaste enkla till helgrillat lamm – för den som tänker ställa till med fest för många. Även tillbehör i form av såser, röror och sallader ingår. Med Tareqs träffsäkra smaklökar utlovas en skön blandning av mustiga, heta, syrliga, örtiga smaker från Medelhavet, Mellanöstern, Asien, USA, Sydamerika och inte minst Sverige.I boken finns även fakta om tekniker och redskap, om bästa grillkolen och hur man håller glöden vid liv under hela grillprocessen.[Bokinfo]
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)

Tareq Taylor är tillbaka med en omfångsrik grillbibel där han grillar allt till sommarens middagar: nöt-, fläsk- och lammkött, kyckling och anka, fisk och skaldjur och såklart en massa grönsaker. Till och med efterrätten lägger han på grillen. Recepten spänner från det enklaste enkla till helgrillat lamm – för den som tänker ställa till med fest för många. Även tillbehör i form av såser, röror och sallader ingår. Med Tareqs träffsäkra smaklökar utlovas en skön blandning av mustiga, heta, syrliga, örtiga smaker från Medelhavet, Mellanöstern, Asien, USA, Sydamerika och inte minst Sverige.I boken finns även fakta om tekniker och redskap, om bästa grillkolen och hur man håller glöden vid liv under hela grillprocessen.[Bokinfo]

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha