Syndetics omslagsbild
Bild från Syndetics

52 burgare - och de godaste tillbehören : kött, fisk, vego / Per Ehrlund ; foto: Ulf Huett.

Av: Medverkande: Materialtyp: TextTextSpråk: Svenska Utgivningsuppgift: Sundbyberg : Bokförlaget Semic, [2023]Tillverkare: 2023Beskrivning: 124 sidor illustrationer 25 cmInnehållstyp:
  • text, still image
Medietyp:
  • unmediated
Bärartyp:
  • volume
ISBN:
  • 9789155271633
Ämnen: Genre/form: DDK-klassifikation:
  • 641.84 23/swe
Annan klassifikation:
  • Qcaa
Sammanfattning: Alla uppskattar en god burgare – och de går ju att göra på så många olika sätt! Grillmästaren Per Ehrlund är tillbaka med en hyllning till en av världens mest älskade maträtter och visar hur du kan variera dina burgare i all oändlighet med många spännande smakkombinationer. Vad sägs exempelvis om en burgare med pommes pinnes på, en pulled turkey-burgare med grillad apelsin, eller varför inte en julburgare toppad med rödkålssallad? I boken finner du burgare gjorda på såväl kött och fisk som vegetariska varianter, och självklart de allra godaste tillbehören – dressing, topping och bröd. Ett måste för den burgarfrälsta![Bokinfo]
Taggar från det här biblioteket: Den aktuella titeln har inga taggar från det här biblioteket. Logga in för att lägga till taggar.
Betyg
    Medelbetyg: 0.0 (0 röster)
Bestånd
Exemplartyp Aktuellt bibliotek Avdelning Hyllsignatur Status Förfallodatum Streckkod Exemplarreservationer
Böcker Böcker Hylte folkbibliotek Bibliotek Vuxen Qcaa (Liknande titlar(Öppnas nedan)) Tillgänglig 80073284891
Antal reservationer: 0

Alla uppskattar en god burgare – och de går ju att göra på så många olika sätt! Grillmästaren Per Ehrlund är tillbaka med en hyllning till en av världens mest älskade maträtter och visar hur du kan variera dina burgare i all oändlighet med många spännande smakkombinationer. Vad sägs exempelvis om en burgare med pommes pinnes på, en pulled turkey-burgare med grillad apelsin, eller varför inte en julburgare toppad med rödkålssallad? I boken finner du burgare gjorda på såväl kött och fisk som vegetariska varianter, och självklart de allra godaste tillbehören – dressing, topping och bröd. Ett måste för den burgarfrälsta![Bokinfo]

Det finns inga kommentarer om exemplaret.

för att skicka en kommentar.

Teknik från Koha